4. syyskuuta 2022

Mitä heille kuuluu nyt: Harmi-Ilonan kuulumiset

💚🏠 Ei nimi miestä pahenna, ei vaikka nimenä olisi Harmi-Ilona. Harmi-Ilona löysi oman loppuelämän kotinsa vuonna 2014, ja me saimme kuulla hänen kuulumisensa.

Harmi-Ilona jakoi kotinsa usean vuoden ajan Riesa-Lempin kanssa, joka jouduttiin valitettavasti viime vuoden marraskuussa lopettamaan syövän takia. Muutos on ollut iso, ja niin Harmilla kuin hänen omistajallaan on ollut sopeutumista uuteen tilanteeseen. Riesan poismenon jälkeen Harmi on muuttunut entistä enemmän hellyydenkipeäksi mammanpojaksi, joka on vallannut Riesa-Lempin nukkumapaikan sängyssä; pää tyynyn päällä, ja keho peiton alla lämpimässä. Hyvä lepopaikka on myös nojatuolin käsinojalla omistajan vieressä, tai kissoille hyvin perinteisessä paikassa, nimittäin tietokoneen näppäimistön päällä.

Harmi-Ilona oikealla, Riesa-Lempi vasemmalla

Harmi-Ilonalla on rakkautta jaettavaksi vain tietyille, erityisille persoonille; Riesa-Lempiä hän kovasti yritti leperrellä omaksi tyttöystäväkseen, mutta Riesa piti välit korrekteina, joten heidän suhteensa jäi vain kaveruudeksi. Aamuisin Harmi-Ilona antoi Riesalle naaman pesupalvelua, mutta noin viidennen nuolaisun jälkeen Riesalle riitti lähentely. Kaverukset söivät yhdessä ja tutkailivat ikkunalaudalla vierekkäin maailman menoa. Hippaleikit päättyivät usein siihen kun Riesa muisti olevansa hieno lady. Mitä tulee ihmisiin, niin omistajansa lisäksi Harmi suostuu palvelijansa vanhempia puskemaan heidät tavatessaan, mahdollisesti kylläkin vain sen takia, että se suo hyvän mahdollisuuden saada nameja. Omistajaa lainaten ’’satunnaiset vieraat saavat olla kiitollisia jos hän vaivautuu näyttäytymään’’.

Harmi-Ilonan sekä Riesa-Lempin nimet ovat omistajan mukaan sanaleikkejä, mutta harmia on Harmi-Ilona perheelle oikeasti tuottanut, sillä tämä herra on eläinlääkärin mukaan ’’perusterve kissa, mutta tapaturma-altis’’. Mökkielämä voi välillä olla vaarallista, varsinkin jos kissa päättää tehdä enemmän tuttavuutta puuhellan kanssa, tai muuten vain satuttamalla tassunsa aitauksessa johonkin. Vaikka pienet onnettomuudet ovat aiheuttaneet perheen elämään jännitystä, niin Harmi on hyvinvoiva. Kopittaminen tuottaa hänen tapauksessaan ihmisille tuskaa, ja se onkin ainut hetki kun herran rescuetausta tulee esiin, mutta muuten Harmi-Ilonasta ei sitä huomaa. Kaikesta huolimatta Harmi-Ilonan asiat ovat hyvin, ja hän on omistajalleen ’’harmi ilonani’’.

- Jonna P., Dewin blogivastaava sekä jälkihuoltoEi kommentteja:

Lähetä kommentti